Euroblok Security, Schildersbedrijf Pattyn, … werken reeds geruime tijd met Contentu samen. Ze waren op zoek naar een lange termijn partner die hen op een heldere, no-nonsens en resultaatgerichte manier kon bijstaan om hun aanwezigheid op het internet te verstevigen en daardoor makkelijker aan klantenwerving te kunnen doen.

Euroblok Security

Eurobok Security maakt deel uit van Dombrecht Distribution in Zele. Dombrecht Distribution is gespecialiseerd in oplossingen op het vlak van mechanische en elektronische beveiliging zowel voor particulieren als voor bedrijven. Euroblok Security richt zich rechtstreeks tot de particuliere markt via www.euroblokdeuren.be. Contentu zette samen met de bedrijfsleiding van Dombrecht Distribution een direct lead generatie kanaal op voor de verkoop en installatie van veiligheidsdeuren in de particuliere markt. Contentu vertaalde hiermee het Euroblok verhaal naar een online verhaal dat permanente resultaten oplevert.

www.euroblokdeuren.be


 

Schildersbedrijf Pattyn

Schildersbedrijf Pattyn heeft meer dan 70 jaar ervaring met het schilderen en onderhouden van industriële installaties, bedrijfsgebouwen, openbare infrastructuren en woningen. Begin 2016 was Pedro Pattyn op zoek naar een externe internet marketeer die een internet marketing plan mee wilde uitwerken en het verhaal van Pattyn kon vertalen naar het online gebeuren. Contentu werkt samen met Schildersbedrijf Pattyn om ervoor te zorgen dat de online communicatie permanent wordt opgevolgd, resulteert in nieuwe offerte aanvragen en virtuele mond-aan-mond reklame. Zowel voor de particuliere markt als naar bedrijven toe ondernemen we heel gerichte acties om de naambekendheid en de positie van Schildersbedrijf Pattyn nog te verstevigen in de markt.

www.pattynnv.be

Interesse om te weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Contentu werkt samen met ondernemers die willen groeien. Wij willen weten waar uw groeipotentieel ligt en hoe we dit samen kunnen vertalen naar een online verhaal dat blijvende resultaten oplevert. Maak eens een afspraak. Wij komen u graag toelichten hoe wij werken.