Wat kost een actiegerichte website?

Logischerwijs krijgen wij dikwijls deze vraag. Contentu bouwt professionele websites als onderdeel van uw internet marketing activiteiten.

Lees meer

Wat kan Contentu voor ons doen als wij al een website hebben?

Contentu kan veel betekenen voor u als u al een website heeft. Elke samenwerking begint met het opmaken van een resultaatgericht online marketing plan.

Lees meer

Wat is een Lead Magnet?

Lead Magnets zijn zeer specifieke landingspagina's die de aandacht trekken van uw doelpubliek door op te vallen in de zoekresultaten.

Lees meer

Wat is een leadpagina?

Een leadpagina is een pagina op uw website die erop gericht is om een geïnteresseerde website bezoeker te converteren in een kwalitatieve lead.

Lees meer

Wanneer beginnen we best met online lead generatie?

Als het van ons afhangt: gisteren. Maar dat is misschien een beetje kort door de bocht als antwoord. Er is geen 'juist' moment om met online lead generatie te beginnen.

Lees meer

Zijn jullie een webdesigner?

Contentu bouwt websites als onderdeel van uw internet marketing plan. Wij zijn geen klassieke webdesigner.

Lees meer

Welk budget moet ik voorzien voor online lead generatie?

Het antwoord op deze vraag is niet eenvoudig. Als u pas in overweging heeft genomen om met online lead generatie iets te doen: leer eerst stappen, dan lopen...

Lees meer

Wat is marketing automatisatie?

Marketing automatisatie is een verzamelnaam voor alle activiteiten die erop gericht zijn om de online communicatie met uw prospecten en klanten te automatiseren.

Lees meer