Soms is er niet veel nodig om een virale marketing campagne op gang te trekken. Video marketing heeft het voordeel dat het snel kan gemaakt worden, opgepikt worden en gedeeld worden. Video’s hebben op sociale media bijna altijd een groter bereik dan klassieke berichten. Beelden spreken meer aan dan teksten. Bewegende beelden zijn nog het sterkst. Gaat u dan meteen 2,5 miljoen views hebben op Youtube? Ik weet het niet en misschien is dat ook de bedoeling niet. Maar 1 ding is zeker: video marketing is vandaag haalbaar voor iedereen. Met een smartphone, een goeie locatie en wat attributen kan u professionele video’s maken die in uw online campagnes kunnen gebruikt worden om uw naambekendheid op te krikken en om betere leads te genereren.

En plots wordt je video gevonden. En goed bevonden. 2,5 miljoen views in no time. Wie doet beter? Is dit een voorbedachte marketing stunt? Neen, absoluut niet. Dit is de kracht van online marketing. Online marketing is handelen en bijsturen wanneer het nodig is. Lukt het dan is het goed. Loopt het fout, dan sturen we gewoon bij. Want alles is meetbaar. Of zou dat toch moeten zijn. En daar kunnen wij u bij helpen.

Zin om online marketing op een rendabele manier in te schakelen voor uw bedrijf? Laat het ons weten. We maken er werk van.